Vacancies

[TEXT IN DUTCH]

Vacature student-assistent voor 8 uur per week per 15-08-2018 

Als student-assistent op de afdeling Medische Microbiologie & Infectiepreventie, in het prachtige nieuwe onderzoeksgebouw, ben je verantwoordelijk voor allerlei ondersteunende taken. Hierbij kan worden gedacht aan: 

     • Organiseren van congressen & seminars
     • Administratieve taken zoals het bijhouden van het personeelsbestand en de website, hulp bij het selecteren en opstarten van nieuwe medewerkers, regelen van werkbezoeken in het buitenland, en de organisatie van promotieplechtigheden
     • Ondersteuning bij onderwijs: plannen van colleges, werkgroepen en tentamens, bijhouden van de digitale leeromgeving

Daarnaast komen er grotere uitdagende taken voorbij, zoals de accreditatie van het onderwijs, adviesopdrachten binnen de afdeling, en hulp bij het aanvragen van verschillende beurzen.

We zijn op zoek naar een student die 8 uur per week beschikbaar is, voor minimaal een half jaar (maar het liefst langer). De uren kunnen flexibel worden ingedeeld. Het is van belang dat je gestructureerd en integer bent en dat je goed kan plannen en communiceren. Het salaris staat gelijk aan een standaard salaris voor student-assistenten.

Interesse? Neem contact op met Sanne Bitter voor eventuele vragen (s.bitter@vumc.nl en 06-16486248), of meld je direct aan door je CV op te sturen naar s.bitter@vumc.nl